Bruno Hellert ezúttal a TVGuide faggatta egy kicsit, a rögtönzött interjúból pedig kiderült, hogy Jane mindent megtesz majd azért, hogy Lorelei elárulja Red John nevét, ez azonban elég nagy feladat lesz Patrick számára.

lori_1.jpg

Kérdés: Van valami jó híred Jane-ről és Lisbonról? - Darcy 
TVGuide: Most, hogy Jane exe, Lorelei, aki Red John egyik bizalmasa volt, őrizetben van, Jane egy kicsit ragadós helyzetet idéz elő: "Red John neve a nyelve hegyén van, tehát Jane mindent meg fog tenni, hogy a maga oldalára csábítsa"  - mondja Bruno Heller. Természetesen Lisbon észre veszi majd Jane és Lorelei érzéseit: "Ez nem pontosan egy szerelmi háromszög ... de majd egészen komplikálttá teszi az irodai munkát." - taglalja Heller. "Mennyi vajon a valós érzelem, illetve mennyi csak a manipuláció?" - Jó kérdés...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr534741410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása