2012. Április 2. - A 4. évad fináléjának írója, a sorozat "feje", Bruno Heller az eddigiekben izgalmas epizódokat írt, s szerintem a 4x24 "The Crimson Hat" sem lesz kivétel ez alól. Az írók a mai nap folyamán tanácskoznak még az évadzáróról, és várhatóan a következő két hétben el is kezdik forgatni. A sorozat készítők nemrégiben megosztottak velünk egy kis spoilert, amiben azt is megfogalmazták, hogy lehet, hogy valakit lelőnek az évadzáróban. Feltehetjük a kérdést: Kit? Valaki nem éli már meg a következő évet?

A fenti kis cikkünket kb. 3 hónapja olvashattátok, és egy szavazást is útjára bocsátottunk amiben feltettük a kérdést: Kit írnak ki a készítők? Nos a CBI-nál nem szokás hosszú ideig betölteni a főnök pozíciót, és ez a hagyomány most sem szakadt meg. Luther Wainwright-ra szavaztatok a legtöbben és tényleg bejött. Luther halott.

ugf.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr584677473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása