A színésznő nem egy bulvárhős, az iránta érzett imádat viszont hihetetlen méreteket tud ölteni. Egy rajongója weboldalt hozott létre, hogy Robin szépségét hirdesse...

Egy újabb RTL-es fordítású cikk, Robinról

A mentalista Teresa Lisbonja különös érzéseket tud kiváltani rajongóiból. Egy fanatikus egész weboldalt hozott létre azért, hogy bejegyzéseiben a színésznő szépségét és nagyszerűségét dicsőítse. Persze minden fan-site erről szól valahol, de a robintunneyconfessions.tumblr.com-nak már a neve is sokatmondó. A cím Robin Tunney-nak tett vallomásokat ígér és a bejegyzések valóban erről szólnak. Íme néhány gondolat, melyet meg akart osztani a közönséggel a blogger:

„Úgy gondolom, Robin egy igazi példakép lehetne a mai fiataloknak, akik rossz szépségideált hajszolnak. Robin megmutatta nekünk, hogyan érhetünk el tökéletes alakot egészséges úton.”

„Nem szeretem, mikor gyászoló feleséget vagy házvezetőnőt alakít, úgy érzem, nem értik, mennyire tehetséges. Robin főszerepre született!”

„A lábai olyan edzettek és fittek, imádom őket! Annyira szexi!”

„Szeretem, mikor egy filmben rágyújt, olyan természetes és realisztikus, ahogy dohányzik. De amikor a való életben látom meg, aggódom az egészségéért!”

Egy biztos, a weboldal szerzője minden lehetőséget megragad, hogy kedvencét csodálhassa. „Amikor elkezdtem nézni A mentalistát, még nem kedveltem őt, de most már annyira szeretem, hogy az egészségtelen!”

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr594619219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása