Már csak egy hét választ el minket a 4. évad fináléjától, és már mindenki lázban ég: mit fog vajon Jane tenni annak érdekében, hogy elkapja Red John-t, és hogy fogja kicselezni Red John az üldözőjét?

http://www.tvweek.com/blogs/blink/2009/04/20/theMentalistPaleyFest09.jpgBruno Heller nagyon készül valamire: - Nem hiszem, hogy sokat mondok azzal, hogy Red John nem hal meg ebben az epizódban – mondja nevetve. Bár Patrick Jane nem fogja elfogni az ellenségét, találkozik egy pincérnővel (Emmanuelle Chriqui), akibe teljesen belebolondul. – Nagyon hirtelen jön a nő Jane életébe – mondja Heller. – Pont abban az időben van, amikor tényleg szüksége van egy segítő kézre, és napsütésre az életében, és ő megadhatja neki ezt. És aztán a dolgok majd furcsává válnak.
Valójában olyan furcsává, hogy Jane lelövi egyik saját csapattársát. Micsoda?
- Ne higgy el mindent, amit látsz – kötekszik Heller.

Érdekesen hangzik, de ha lelő valakit, megint a bíróságra hurcolják?

(a TVGuide cikkje alapján Németh Réka)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr534503672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása