J.J. K. 2012.03.08. 18:24

Rövidhíreink

  • Ma este lesz képernyőn a 4x17, holnap pedig különleges időpontba, újra levetítenek egy részt, a Ruddy Cheeks-t. Két rész, egy héten. Szuper!
  • Jól nyitott a harmadik évad az Rtl-en (pontosabban másodjára), a teljes lakosság körében 1,094 millióan voltak kíváncsiak a 3x10-re. Az adatokat nézve a második legnézettebb sorozat voltunk, csak a Cobra 11 tudott megelőzni, de megjegyzem, ha vasárnap 19:00 órás kezdéssel kezdődne a mentalista akkor biztos ő lenne az abszolút nyertes.
  • A héten forgatták a 4x20 "Something Rotten in Redmund"-ot, amiben kap Rigsby és Cho egy vicces jelenetet. A forgatások a stúdión kívül a University High School-ban is forgatták. Tim Kang örült ennek a helyszínnek...
  • A mentalista írók Twitter oldalukon hirdettek ki egy kérdést, amiben arra voltak kíváncsiak, hogy Red John hány nővel végzett már? Ezt most én is felteszem, várom facebook-on a tippeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr734298201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása