J.J. K. 2012.01.09. 17:15

Hírözön!

"War of the Roses" ,"His Thoughts Were Red Thoughts " és más semmi...Ha már ezt a képet szúrtam be, akkor kezdeném azzal, hogy visszatér 4x15 "War of the Roses" című epizódban Bret Stiles ( a legendás Malcolm McDowell alakítja) a "világosság" nevű szervezet vezetője. Stiles előzőleg a 2x20-ben és 3x03. részben volt látható, az utóbbiban, adott egy jó tippet Jane-nek, hogy hol lehet Kristina Frye. Lehet ő is Red John embere?

Még mindig a 4x15 "War of the Roses", egy ismerős arcal. Már tudtuk, hogy Morena vissza fog térni ebben az évadban, a kérdés csak az volt, hogy mikor. A válasz íme, itt van. A „War of the Roses” című epizód (forgatókönyv: Ken Woodruff). A karaktere, Erica Flynn először az „Every Rose Has Its Thorn” című részben tűnt fel, aminek forgatókönyvét szintén Woodruff írta.

És most a 4x16 "His Thoughts Were Red Thoughts "-ról...

Az epizódban egy-a huszas évei végében járó- férfi meggyilkolásának nyomozását követhetjük nyomon. A férfi tipikus „jófiú” volt és „anti-szektás”*, ahogy az a visszajátszásokból kiderül, amiben a végzetes támadást is látjuk majd.

A szektán belül találunk több (ex) rendőrt, politikust, egy ügyvédet, főiskolás diákokat és az áldozat testvérét is, akit meglepően hidegen hagynak a szörnyű hírek. A találkozóikat az általuk „Serenity Center”-nek nevezetett helyen tartják.

A producerek még két anti-szektást is keresnek – egy korábbi szektatagot, azaz egy öreg hippit, aki már az 50-es éveinek végén jár, és egy jóindulatú 30-as férfit, akit rettenetesen feldúl közeli barátjának halála...

fordítás: Németh Réka, cikk: K.T.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr433531864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása