Október 10-én mutatják be az államokban a Margin Call című filmet, amiben természetesen Simon Baker is főszereplő. A Margin Call thriller a pénzügyi világban játszódik, és egy befektetési cég 24 óráját mutatja be a 2008-as világválság kezdő szakaszában. Amikor egy kezdő…

A sorozat rendőrségi és orvosi tanácsadója, Karl Sonnenberg rendszerint megörökíti a forgatásokat. Itt vannak a legújabb fogatási képek!2011.09.19. "Good morning from the set of #TheMentalist" - írja Karl Twitter oldalán, majd csatol még hozzá pár képet...Az egyik vendég…

Ma hajnalban lement a "Kicsi piros könyv", de az élet nem áll meg, jövő hét csütörtökön (nekünk péntek hajnal) jön a következő rész a "Pretty Red Ballon". Íme az előzetes!

J.J. K. 2011.09.29. 16:43

Ma: Little Red Book

Ma este a 4. évad második részével jelentkezik A Mentalista. Jane most egy újabb csapattal nyomoz, hát meglátjuk mi sül majd ki ebből... Aki hajnali négykor felkel csak, hogy láthassa a sorozatot, annak itt a CBS stream!

J.J. K. 2011.09.28. 15:13

Nincs megállás!

A mai nap folyamán forgatják majd 4x07. epizódot, egy parkban illetve egy apartmanházban, közel a Los Angeles-i Dodger baseball stadionhoz.

süti beállítások módosítása