J.J. K. 2013.02.02. 12:59

Hír-hétvége

Tömérdek cím zúdult ránk az elmúlt elmúlt héten, sőt a Spoiler TV-nek köszönhetően néhány érdekességet is megoszthatunk veletek a 5x18. epizóddal kapcsolatban...

4x19thementalist_1.jpg              Jane újra belecsöppen a színház világába...

  • Tehát szépen sorban: 5x16 "The Girl Who Played with Fire" címre hallgat majd. A "tűzzel játszó kislány" írója Ken Woodruff és David Applebaum, a rész pedig egy lepusztult menedékházban játszódik majd, és valószínű, hogy Loreleli Martins is feltűnik benne.
  • Az 5x17 egyszerű címmel fut majd: "Red, White and Blue". Az író Tony Astrino.
  • Nos, az 5x18 - amiről többet is tudunk már mint egy címet - a "Behind the Red Curtain" névre hallgat. Amit pedig tudunk, hogy az epizód egy olyan gyilkosságot reprezentál ami megszakít majd egy zenés darab felkészülését a Broadway-en. Olyan karaktereink lesznek ebben a bő negyven percben mint Deandra, a letűnt díva alkohol problémákkal, Alec, a darab szervezője, Bran, a musical redezője, Jacinta, az újságírónő és Polly, a gyilkosság áldozatának nevelőanyja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr695058404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása