J.J. K. 2013.11.23. 11:12

Itt a Finish?

Egy szempontból bizonyosan: a fejesek ugyanis azt mondják, hogy a következő részben fény derül Red John kilétére. Hogy miként, az persze egy ilyen előző rész mint a "The Great Red Dragon" után megjósolhatatlan. 

A CBI-t bezárták, Gale Bertram - Jean Reno-s taktikával - megszökött, az egység széthullott, Patrick Jane megint feladta. De most mintha komolyan gondolta volna. Szemében csak a csalódottság és az elkeseredés szikrái látszottak. A lift állandóan kajtató ajtaja bezárult. 

Ezt megelőzően pedig még biztató volt a helyzet. A robbanás ugyan kicsinálta az ártatlanokat, de Jane életben maradt, két Blake-taggal egyetemben. És az egyik a nagy reszketés közepette dalolt mint a kismadár, és megállapítható volt, hogy nem Red John. 

Így egy személy díszeleg még a listán: vezérünk! A kopasz, akiről már rég tudjuk, hogy nyakig benne van. Ő lenne Red John? 

Holnap kiderül. 

K.T.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr565649532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása