J.J. K. 2013.10.23. 09:57

A Hálózat

Patrick Jane már régóta tud egy minden nyomozóirodát behálózó szervezetről. Aminek természetesen a feje Red John. Ám ez a szervezet nem is olyan kicsi és sokkal szerteágazóbb mint bárki is gondolta volna. És tagja a puritán rabszállítótól a hatalmas CBI vezérig, a fővárosi FBI-ostól a vidéki sheriffig. Mindenki.

A wategate-botrány is csak kipattant, pedig abban is mindenki benne volt az igazságügytől kezdve a Fehér Házig. És fontos, hogy a tettesek a végén csak lelepleződtek. Itt is ez fog történni. Az más kérdés, hogy milyen áron.  

Például olyanok elvesztése árán mint Kirkland. Akit szintén a bosszú hajtott. De forrófejűsége megbuktatta. 

Jane komoly szövetségest vesztett. Rákosi elvtárs hírhett mondata: „Aki nincs ellenünk, velünk van” - most bejött. De még mielőtt ez a komoly segítség valójában azzá válhatott volna - meghalt.

 (Komoróczy T.)

Na és mi maradt utána? 

tumblr_mdkwm4bPMG1ryp440_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr995595363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása